úterý 31. prosince 2013

Knižní vyúčtování aneb Rok 2013 v číslech

S posledním listem i dnem v kalendáři nadobro skončila trvanlivost roku s třináctkou na konci, tudíž se sluší a patří hezky pěkně všechno podtrhnout a sečíst a učinit patřičné závěry, že.

Jak tak koukám na tu svou bilanci (stále ještě) letošního roku, musím uznat, že obávaná nešťastná třináctka byla na knihy poměrně slušně šťastná. Mohlo to být lepší, ale spokojená jsem, to ano.

Suma sumárum to máme 63 přečtených knih, tedy 18 801 stran. Co se nových přírůstků týče, je jich rovných 102 a díru do peněženky mi prohloubily o 10 818 korun. A dvě poličky a jedna knihovnička k tomu. Nádhera.

Když už jsem načala téma přečtených knih, zde pár těch, které se mi tento rok líbily nejvíce:


a samozřejmě mé milované

Toť bude nejspíš na závěr tohoto roku vše. Snad se mi podaří co nejdříve natočit svůj knižní arzenál, ať se můžete podívat, jak to u mě na poličkách a v knihovně vypadá.

Ještě bych vás všem chtěla popřát mnoho zdraví, štěstí, úspěchů a samozřejmě hromadu knih do nového roku 2014!

4 komentáře:

  1. Léky smutných se mi taky moc líbily :) A koukám, že čteš Spodka! To jsem zvědavá, co na něj řekneš :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Lékách se mi líbilo hlavně to, že to bylo něco jiného. Skvělá knížka. A myslím si, že se Spodkem jsem taky nešlápla vedle ;-)

      Vymazat
  2. Jéé Tebe ještě neznám, jse ráda, že jsem Tě objevila a hned závidím takový krásný vzhled! :) Olsena a 15 minus si chci také přečíst! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že jsem Tě včera též prvně objevila. A takové povedené objevy nepřichází každý den :-) A jsem ráda, že se vzhled líbí. A já pořád přemýšlím, co bych s ním ještě vymyslela. Zdá se mi poněkud nedotažený :-) Olsena i 15 minus jednoznačně doporučuju! :-)

      Vymazat