sobota 10. května 2014

FotoGalerie[106]_08-12/12



MŮJ VÝBĚR Č. 6
Už je to skoro měsíc, co jsem vám tu naposled ukázala své výběrové foto, takže je načase zase popojet. Tentokrát se podíváme na zbytek fotek z roku 2012. V tu dobu už jsem byla aktivní pracující, takže čas na "cvakání" moc nebyl. Z toho důvodu mi od konce srpna do začátku prosince přibylo jen něco přes šest set fotek. A tady máte něco málo z nich..



[pro zvětšení stačí kliknout na fotku]


















22. srpna - 1. prosince 2012

10 komentářů:

  1. Ako sa ti podarilo odfotiť mesiac? Ja sa o to stále pokúšam, no je rozmazaný :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jelikož vlastním ultrazoom, je maličkost si ho řádně přiblížit. Ale udržet to v ruce nejde, a jelikož jsem ten chudý pracující, stativ pochopitelně nevlastním, takže si foťák musím občas někam položit. A pak už stačí jen hodinu stát v zimě venku, cvakat a doufat, že z toho něco vyleze. Z padesáti fotek vylezla jedna použitelná :-D A doporučuju fotit černobíle, ubere to nedostatky ;-)

      Vymazat
  2. Nádhera, nádhera, nádhera! Všechny fotky jsou naprosto úžasné! ♥ :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Wow páni jdu se bodnout se svými fotkamo! Naprosto úžasné fotky, málem mi spadla brada, snad taky jednou budu takhle fotit! :) Krása!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nech toho, začnu se červenat! :-D Náhodou, ty máš taky užasný fotky, jo! ;-) Ale děkuju, jsem ráda, že se fotky líbí ;-)

      Vymazat
  4. Moc krásné fotky :) kapky a řetězy mám ráda :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tie fotky sú nádherné :D aj ja by som chcela raz nejaký poriadny foťák, aj keď takto pekne by som asi nič nezachytila :D Najviac sa mi páčia tie kvapky na skle a pavučina :D

    OdpovědětVymazat