čtvrtek 29. května 2014

FOTOunBOXING #1

Všichni jsme to věděli. I já to věděla. Jednou to přijít prostě muselo. I já musela vytáhnout foťák a zvěčnit tu jedinečnou chvíli, kdy se my knihomolové chováme jako.. Co si budeme povídat.. Jako ne úplně normální lidi :-D.
Každopádně jsem jako první unboxing vybrala velice originální balíček, který mi dnes přišel..

Všechno začíná tím, že vybíháte strmé schody po dvou, abyste se dostali ke schránce jako první, protože je velmi nízká pravděpodobnost, že vám něco přijde. Jste dobrý metr od hnědé železné krabičky, do které už od pohledu velice příjemná a nadšená paní pošťačka vhodila nezajímavý papírek s logem České pošty proto, abyste z něj vy, přehnaně nadšení knihomolové, vytáhli to nejlepší, co jste mohli za onen deštivý a uspávající den vidět, protože jakmile zahlédnete na Výzvě k vyzvednutí poštovní směrovací číslo, které až velice nápadně připomíná pětimístné šifrovací označení pro Brno, začne vám docházet kyslík v plicích. Kouknete na hodiny a zjistíte, že za 11 minut zavírá pošta. Stále ještě v nasazeném akčním tempu dobíháte na poštu a po nekonečných třech minutách si s velice upřímným a připitomělým úsměvem na tváři odnášíte toho krásného neforemného kartónového krasavce.

Po urychleném návratu z poštovního ústavu bezmyšlenkovitě bouráte své líné převlékací tradice a vrháte se na nůžky. Stop. Mačkáte spoušť a teprve poté se vrháte s nůžkami na hnědou placatou žížalu, která je až zatraceně dobře zalepená. 

A pak se všechno odehrává jak ve zpomaleně zrychleném filmu.. Obkroužíte balíček nůžkami, vyndaváte obsah, s maximální opatrností stříháte bezbarvou lepící pásku a okamžitě se culíte na krásný balící papír, který s jemností a elegancí postupně svlékáte z vaší, stále ještě skryté, oběti. A pak to přijde. To maximální překvapení a následné zhodnocení "To si dělaj píííp ne?!", které vám úplně samo vyklouzne z úst..








Ano, jak už jste poznali, nepřišla mi žádná kniha, ale její kabát. A dokonce pětkrát. Ano, u Hosta funguje všechno na úplně jiné úrovni! Jak já je miluju! :-)

6 komentářů:

  1. Tak to je opravdu krásné překvapení! :) Achilleovu píseň si musím sakra přečíst, je v plánu hned až mi skončí zákaz nákupu knih! :) Máš to k nějakému speciálnímu účelu? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen k tomu, abych si znovu omítla svoje papírové krásky. Na veletrhu jsem totiž koupila poslední Achilleovu píseň, která měla na přebalu bohužel přilepenou cenovku, která se jaksi nechtěla pustit. Ale už na stánku mě děvčata upozornila na to, že není problém poslat přebal jiný, tak jsem naši hodnou Péťu poprosila i o Složku 64, kterou jsem si koupila s rýpnutým přebalem. A oni byli tak hodní a vážně mi to bez keců poslali :-D Klobouk dolů před takovýmto servisem! ;-)

      Vymazat
    2. Tak to je super! Host je prostě nejlepší, já to pořád říkám, úplně úžasná komunikace a váží si nejen svých čtenářů, ale i blogerů! :)

      Vymazat
    3. Přesně tak! Host je prostě Host! ;-)

      Vymazat
  2. To je od Hostu opravdu moc hezké. :)

    OdpovědětVymazat